• Ponuda građevinskog materijala

  Sve što je neophodno kod polaganja keramike pronađite na jednom mjestu, odabirom jednog od vrhunskih proizvođača građevinskog materijala.

  Pogledajte neke od naših dobavljača.

  Murexin
  Mapei
  Samoborka
 • Dobavljači

  Murexin

  MUREXIN AG dobitnik je oznake kvalitete usluga Service Star u kategorijama “najbolji dobavljač” i “najbolja služba prodaje”. Nagrada tvrtke Service & More od izuzetnog je značaja jer se radi o organizaciji za nabavu i usluge austrijskih specijaliziranih trgovina za uređenje koja kao profesionalni partner podupire srednja poduzeća u procesima, kao npr. kod nabave.

  Za više informacija, posjetite stranicu tvrtke MUREXIN.


 • Dobavljači

  Mapei

  Osnovan 1937. godine u Milanu, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo. Još u 60-im godinama prošlog stoljeća Mapei je pokrenuo svoju strategiju internacionalizacije s namjerom približavanja svoje proizvodnje lokalnim tržištima.

  Za više informacija, posjetite stranicu tvrtke MAPEI.


 • Dobavljači

  Samoborka

  Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

  Za više informacija, posjetite stranicu tvrtke SAMOBORKA.