• Dobrodošli na stranicu

  Tvrtka F.I.C. d.o.o. postoji od 1992. godine kada ju je osnovao g. Mladen Kvesić i od tada se bavimo trgovačkom i uslužnom djelatnošću. Tvrtka je u početku djelovala u malom prostoru od svega 40 m2.

  Nešto o nama

  Godine 2005. selimo se u novi izložbeno-prodajni salon od 200 m2 u Brezovičkoj cesti. U sklopu centra se nalazi i 300 m2 zatvorenog, te 3.000 m2 otvorenog skladišta. Sve to omogućuje kupcima veći i kvalitetniji izbor robe, a sve zajedno je sjedinjeno u lijep i uređen centar.

  F.I.C. d.o.o. bavi se uvozom i prodajom keramike, kamena i kamina, te iste i ugrađujemo. Zbog svega navedenog u radnom odnosu imamo 50 zaposlenih keramičara i kamenara, a sve da bi se udovoljilo željama investitora i na vrijeme ispoštovali rokovi, jer ipak su potrebe kupca na prvom mjestu.

  Više

  Podaci

  O poduzeću

  Skraćeni naziv: F.I.C d.o.o.o.
  Puni naziv tvrtke: F.I.C d.o.o. za graditeljstvo i trgovinu
  Sjedište tvrtke: BREZOVIČKA CESTA 21c, 10020 ZAGREB HR
  Internet: www.fic.com.hr
  E-mail: fic@fic.com.hr
  Matični broj: 03943682
  Žiro račun: 2360000-1101346064
  MBS: 080158902 T.S. Zagreb
  Temeljni kapital: 22.600,00 kn uplaćen u cijelosti
  Odgovorna osoba: Mladen Kvesić


  Dodatne informacije


  Obavijesti


  Novosti


 • O nama

  Tvrtka F.I.C. d.o.o. postoji od 1992. godine kada ju je osnovao g. Mladen Kvesić i od tada se bavimo trgovačkom i uslužnom djelatnošću. Tvrtka je u početku djelovala u malom prostoru od svega 40 m2.

  Godine 2006. selimo se u novi izložbeno-prodajni salon od 200 m2 u Brezovičkoj cesti. U sklopu centra se nalazi i 300 m2 zatvorenog, te 3.000 m2 otvorenog skladišta. Sve to omogućuje kupcima veći i kvalitetniji izbor robe, a sve zajedno je sjedinjeno u lijep i uređen centar.

  F.I.C. d.o.o. bavi se uvozom, prodajom i ugradnjom keramike, kamena i kamina. Zbog svega navedenog u radnom odnosu imamo 50 zaposlenih keramičara i kamenara, a po potrebi uzimamo i sezonske radnike, a sve da bi se udovoljilo željama investitora i na vrijeme ispoštovali rokovi, jer ipak su potrebe kupca na prvom mjestu.

  Svakim danom raste broj zadovoljnih kupaca, obrtnika, te malih i velikih tvrtki koje iz godine u godinu ostaju vjerni F.I.C.-u. Takvo povjerenje je zadobiveno isključivo vrhunskom uslugom koja kreće od educiranog osoblja u prodaji, a nastavlja se preko tehničara do djelatnika na terenu. To i je misija, biti najbolji u ponudi i ugradnji pomno odabranog asortimana i u svakom trenutku biti na pomoći našim kupcima koji su se upustili u avanturu uređenja doma.

  Kvalitetom ugradnje možemo zadovoljiti potrebe kako obiteljskih kuća i vikendica, tako i zahtjevnijih objekata kao što su stambene zgrade, proizvodni pogoni, poslovne hale itd. Stabilnost i postojanost u poslovnom razvoju proizlaze iz poštivanja načela kvalitete, te korektnost u poslovanju. Za pouzdanog partnera smatraju nas maloprodajni kupci te investitori i arhitekti većih i zahtjevnijih projekata, a u prilog tome govori i referentna lista. Tvrtka F.I.C. d.o.o. je ekološki osviještena, tako da se poduzimaju odgovarajuće mjere za smanjenje onečišćenja okoliša kako unutar poduzeća, tako i na terenu. Konstantno se obnavlja i modernizira vozni park. Nastojimo optimizirati korištenje energije, te se razvija svijest o zaštiti okoliša među zaposlenicima. Vizija kojoj težimo je zadovoljstvo svih naših kupaca, a kvaliteta i brzina obavljanja posla naše su niti vodilje.